Corona virus

Corona virus

OMGANGSRICHTLIJNEN H&G ONDERWIJS IVM COVID-19

Beste ouder(s)/verzorger(s)/betrokkene(n),

Wij hopen dat u en uw gezin de afgelopen periode gezond zijn gebleven en dat u het goed maakt. Uw zoon/dochter heeft binnenkort een afspraak bij H&G Onderwijs B.V. Wij vinden de veiligheid en gezondheid van uw kind en onze medewerkers zeer belangrijk. Daarom willen wij u wijzen op de huidige omgangsregels. Lees deze goed door en bespreek deze ook met uw kind.

 1. Wij blijven ten alle tijden geopend, tenzij anders opgelegd. Tot dusver hebben wij onze deuren gelukkig niet hoeven sluiten.
 2. We volgen ten alle tijden de regels van de overheid op m.b.t. basisregels. Dat betekent dat extra beschermingsmiddelen (mondkapje) moeten worden gedragen, indien opgelegd/dringend geadviseerd door de overheid.
 3. Wanneer uw kind verkoudheidsverschijnselen heeft (loopneus, hoesten, benauwd), kan de afspraak niet doorgaan. Wanneer iemand binnen uw gezin of het gezin waar uw kind momenteel (deels) verblijft koorts heeft, kan de afspraak niet door gaan.
 4. Wanneer uw kind een afspraak heeft, is het de bedoeling dat u als ouder in de ontvangsthal blijft. Uw kind wordt daar opgehaald. Wij willen u vragen om 5 minuten voor uw daadwerkelijke afspraak in de ontvangsthal van het gebouw klaar te staan.
  i. Heeft uw kind een afspraak in Urmond? Dan kunt u wachten in de ontvangsthal/binnen tuin of op de kleine parkeerplaats voor het gebouw. Meestal zijn deze parkeerplekken bezet, maar is er wel ruimte om even bij de auto te wachten tot uw kind wordt opgehaald.
  ii. Heeft uw kind een afspraak in Weert? Dan kunt u wachten in de ontvangsthal aan de voorkant van het gebouw.
  Wilt u graag zelf zien hoe ons gebouw eruit ziet en waar uw kind zal zijn? Op onze website staat een filmpje om u een idee te geven hoe alles eruit ziet. https://www.hgonderwijs.nl/route-demonstraties-vestigingen/
 5. Wij hanteren te allen tijde 1,5 meter afstand. Dit betekent dat wij geen handen schudden. Ook tijdens de afspraak zullen we 1,5 meter afstand van uw kind houden. Voor de momenten dat dit niet lukt (omdat wij bijvoorbeeld een leeskaart voor uw kind moeten neerleggen), hebben wij schermen op de bureaus staan.
 6. Als we met uw kind naar binnen lopen, zullen we eerst samen 20 seconden onze handen wassen. Ook wanneer wij klaar zijn, zullen we voor vertrek ook samen 20 seconden onze handen wassen. Wij zullen alle deuren open- en dichtdoen, zodat uw kind geen klinken hoeft beet te pakken.
 7. Wij willen u vragen om uw kind de volgende spullen zelf mee te laten nemen:
  i. Een pen, een potlood, een gum en een slijper;
  ii. Iets te eten en iets te drinken (alleen als de afspraak langer duurt dan 1,5 uur).
 8. Alle testmaterialen welke door de kinderen aangeraakt worden (bijvoorbeeld leeskaarten) zitten in aparte hoesjes en worden na iedere afspraak gereinigd. Ook worden na iedere afspraak de werkplekken gereinigd.
 9. Wanneer de afspraak van uw kind afgerond is, komen wij met uw kind weer naar buiten. Wij willen u vragen om 5 minuten voorafgaande aan het einde van de afspraak, buiten klaar te staan om uw kind op te halen.

Wij danken u voor uw medewerking. We hopen dat wij op deze manier uw kind nog steeds van de best mogelijke kwalitatieve zorg kunnen voorzien, met in acht neming alle huidige regelgeving.

Met vriendelijke groet,

Team H&G Onderwijs B.V.