Rachel

Rachel

Hallo! Ik ben Rachel Paulissen en ik werk als psycholoog bij H&G Onderwijs. Als ik niet bij H&G Onderwijs ben, ben ik graag bij mijn twee jonge boeven. Ik houd van muziek en lees ook graag. Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Geleen. Ik kan erg genieten van een goeie kop koffie en quality tijd met vrienden en familie.

Na het afronden van mijn master Psychologie en Geestelijke Gezondheid, richting Kinderen en Jeugdigen, ben ik bij H&G aan de slag gegaan als psycholoog. Ik verzorg veelal behandelingen op het gebied van dyslexie, hoogbegaafdheid, mindset en ‘leren’ leren, maar doe ook breed psychologisch onderzoek. Ik ben ook gecertificeerd ACT4KIDS therapeut: een methode om kinderen te helpen te doen wat voor hen belangrijk is, ongeacht obstakels en moeilijkheden die zij tegenkomen (bijvoorbeeld angst, falen, afwijzing, etc.). Mijn werkwijze omschrijft zich het beste in een combinatie van: geduld, humor, duidelijkheid, betrokkenheid en vertrouwen.

Ik maak graag een verschil in het leven van een kind, hoe lang of hoe kort ik ook betrokken ben in zijn/haar leven. Ik hecht er dan ook grote waarde aan om te investeren in een goede werkrelatie, waarbij kinderen en hun ouders ervaren dat ze in goede handen zijn.