Rachel

Rachel

Hallo! Ik ben Rachel Paulissen en ik werk als psycholoog en bedrijfscoördinator bij H&G Onderwijs. In mijn vrije tijd ben ik graag met muziek bezig en ben ik voorzitter van een tienergroep in Maastricht. Samen met mijn man woon ik in Geleen. Ik kan erg genieten van een goeie kop koffie en vind het heel leuk om te reizen.

Na het afronden van mijn master Psychologie en Geestelijke Gezondheid, richting Kinderen en Jeugdigen, ben ik bij H&G aan de slag gegaan als psycholoog. Ik verzorg veelal behandelingen op het gebied van dyslexie, hoogbegaafdheid, mindset en ‘leren’ leren, maar doe ook breed psychologisch onderzoek. Mijn werkwijze omschrijft zich het beste in een combinatie van: geduld, humor, duidelijkheid, betrokkenheid en vertrouwen.

Ook mag ik als bedrijfscoördinator zorgdragen voor ‘H&G Onderwijs achter de schermen’ zodat alles lekker blijft lopen. Denk bijvoorbeeld aan contacten met de gemeente, kwaliteit, leiden van teamvergadering en opmaken/uitvoeren van beleid.

Ik maak graag een verschil in het leven van een kind, hoe lang of hoe kort ik ook betrokken ben in zijn/haar leven. Ik hecht er dan ook grote waarde aan om te investeren in een goede werkrelatie, waarbij kinderen en hun ouders ervaren dat ze in goede handen zijn.