Studie- en beroepskeuze

Ondanks alle ondersteuning en advies op school lukt het niet iedereen om probleemloos een goede studiekeuze en / of beroepskeuze te maken. Dat ligt deels aan de ingewikkeldheid van onze maatschappij…, maar sommige kinderen en volwassenen ervaren zelf ook meer problemen dan gangbaar is bij het maken van keuzes. Dat heeft vaak te maken met onzekerheid over wie je bent en wat je kunt.

De visie van H&G op studiekeuze en beroepskeuze is ‘word wie je bent’. Veel keuzeproblemen worden opgelost wanneer je bij het kiezen voor een school, studie of beroep uitgaat van je natuurlijke talenten en persoonlijke eigenschappen. Die moet je dan wel goed onderzoeken en leren kennen. H&G heeft psychologen in huis die met gesprekken en een uitgebreid testinstrumentarium een diepgaand inzicht kunnen geven en gericht kunnen adviseren bij het maken van belangrijke keuzes.

De studie- en beroepskeuzetest wordt niet uitgevoerd bij H&G Onderwijs B.V., maar bij H&G Weert. U kunt ze het beste bereiken via T: +31(0)495-545 447, I: www.hgweert.nl of via E: secretariaat@hgweert.nl.