Loes

Loes

Mijn naam is Loes Huntjens en ik werk sinds 2011 bij H&G Onderwijs. Ik woon in Stein, waar ik twee paarden heb. In mijn vrije tijd ben ik dan ook graag buiten bezig. Daarnaast maak ik graag fijne reizen met mijn zus.

Na het afronden van mijn HBO Pedagogiek opleiding, heb ik in Nijmegen aan de Radboud Universiteit Pedagogische Wetenschappen, richting orthopedagogiek, specialisatie leerproblemen gestudeerd.

Sinds mijn afstuderen ben ik werkzaam bij H&G Onderwijs. Ik ben gespecialiseerd in leerproblemen en dan in het bijzonder dyslexie en dyscalculie. In 2017 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog-generalist en ben ik als hoofdbehandelaar werkzaam bij H&G Onderwijs.

Ik vind het heerlijk om met kinderen/jongeren te werken. Veel kinderen/jongeren die ik zie, vinden om wat voor reden dan ook, het leren niet meer leuk, moeilijk en kunnen onzeker of gefrustreerd zijn. Ik zie het als een uitdaging om vanuit betrokkenheid, enthousiasme, kennis en vertrouwen het plezier in het leren weer te vinden en deze kinderen/jeugdigen op weg te helpen.