Sanne

Sanne

Mijn naam is Sanne van Lunsen. In juni 2018 ben ik begonnen als Orthopedagoog bij H&G Onderwijs. Sinds een aantal jaar woonachtig in Limburg, maar van origine een gezellige Brabantse. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig met onze hond en kan ik erg genieten van de kleine dingen in het leven.

Ik wist al vrij snel dat ik een juiste keuze had gemaakt toen ik Pedagogische Wetenschappen ging studeren aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. De juiste hulpverlening kan zoveel betekenen in het leven van een kind, daar wilde ik ook aan bijdragen! Na mijn Master Orthopedagogiek, specialisatie speciale leerbehoeften, ben ik werkzaam geweest binnen de complexe jeugdzorg. Een ervaring die mij nu sterkt in mijn functie als Orthopedagoog.

Het werken met kinderen en jongeren is elke dag weer anders. Samen met het netwerk op zoek gaan naar ‘het waarom’ van de moeilijkheden die kinderen en jongeren ervaren, zodat we samen zo goed mogelijk kunnen helpen, vind ik het mooiste wat er is! Daarbij vind ik het belangrijk dat ik open, eerlijk, geduldig, creatief maar ook gestructureerd en duidelijk ben. Kinderen en jongeren moeten weten wat ze aan mij hebben. Door te levelen met het kind en op zoek te gaan naar passend maatwerk, hoop ik een bijdrage te kunnen leveren in de ontwikkeling van een kind.